KELTAINEN.FI       Etusivulle | Lisää ilmoitus | Rekisteröidy | Käyttöopas
Osasto:
Alue:
Hakusana:

 
Tunnus:
Salasana:
Rekisteröidy!
 
Ilmainen soittoääni
Nokia akut alk. 13.40€
Kilpailut.netissä
Puhelinuutuuksia

Käyttöopas

Yleistä
Keltainen.fi on ilmainen osto ja myynti -palvelu, jossa ei kuvienkaan käyttö ilmoituksessa maksa mitään.

Ilmoitusten selailu
Mikäli haet esimerkiksi autoilmoituksia valitse Osasto-valikosta Autot. Voit lisäksi rajata hakua omaan maakuntaasi. Pelkällä Hakusana-haulla (esim. Honda) voit löytää sekä Honda-autoja että -perämoottoreita. Ilmoitukset listataan oletusarvoisesti siten, että viimeisin (uusin) ilmoitus on ylimpänä. Voit muuttaa listausjärjestystä klikkaamalla sarakkaiden otsikkoja, jolloin esimerkiksi saat listauksen hintajärjestykseen klikkaamalla Hinta-otsikkoa.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi avaa Sinulle mahdollisuuden ilmoittaa ilmaiseksi. Tunnuksellasi hallitset kaikkia palveluun lisäämiäsi ilmoituksia, ja voit esimerkiksi poistaa ilmoituksen kun kaupat on tehty! Rekisteröitymisessä kysytään sähköpostiosoitetta, johon ohjaamme kaikki ilmoituksesi yhteydenotot. Sähköpostiosoitteesi välittyy kaupan toiselle osapuolelle vasta kun vastaat yhteydenottoon. Sivuillamme sähköpostiosoitteita ei julkaista.


Ilmoituksen lisääminen
Ilmoittaminen Keltainen.fi -palvelussa on ilmaista, sinun pitää vain rekisteröityä palvelun käyttäjäksi! Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt, voit kirjautua palveluun omalla tunnuksellasi, jonka jälkeen voit valikosta siirtyä "Lisää ilmoitus"-sivulle. Kuvan lisääminen ilmoitukseen tehdään klikkaamalla lomakkeen Kuva-kohdassa olevaa "Selaa"-painiketta (selaimesi kieliasetuksista riippuen painikkeessa voi myös lukea Choose tai Browse), jolloin selaimesi antaa mahdollisuuden valita tietokoneeltasi kuvan ilmoitukseen. Kuvan enimmäiskoko on 700x700 pikseliä ja 100 kilotavua. Älä lisää ilmoitustekstiin puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Keltainen.fi palvelu välittää yhteydenotot sähköpostiisi.

Ilmoituksen poistaminen
Ilmoitus esitetään palvelussa kahden viikon ajan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti. Voit itse poistaa ilmoituksen tätä ennen valitsemalla "Poista" ilmoituksesi tiedoista.


Palvelun tuottaa ja ylläpitää Oy Suomen Datalinja Ab © All rights reserved.   [ Käyttöopas | Käyttäjäsopimus | Rekisteriseloste ]
keltainen.fi